Sådan får du råd til drømmerejsen

Drømmer du om at komme ud at rejse, men har du svært ved at finde de sidste penge til drømmerejsen? I denne artikel får du nogle konkrete råd til, hvordan du kan få råd til din drømmerejse. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan du kan spare penge på rejsen, samt hvordan du kan låne til den.

 

Bestil en afbudsrejse

Det første tip handler om at købe drømmerejsen som en afbudsrejse. En afbudsrejse er en rejse, der ikke er blevet solgt til tiden, og som er ved at udløbe. For at rejseselskaberne ikke taber alt for mange penge, sætter de prisen på rejsen ned. Det kan du udnytte som forbruger. Det kræver dog, at du er relativt fleksibel, da du jo af gode grunde ikke selv kan sammensætte din rejse. Det kan være nødvendigt at kunne flyve på lidt skæve tidspunkter, eller måske endda gå på lidt på kompromis med hotellet.

Ved en afbudsrejse er der altså ikke en 100% garanti for, at du kan få alt, som du ønsker det. Du kan dog komme tæt på, hvis du bruger lang tid på at undersøge markedet for afbudsrejser og hele tiden tjekke de nyeste tilbud. At tjekke de senest udbudte afbudsrejser er et must, hvis du gerne vil have fat i en god rejse. Det er først-til-mølle, og der sidder rigtig mange klar til at booke de gode rejser. Derfor skal du være hurtig.

 

Lån penge til rejsen med et SMS lån

En anden mulighed for at få råd til drømmeferien er ved at tage et SMS lån hos hurtigudbetaling.dk. Du har måske sparret nogle penge op men mangler lige de sidste penge for at kunne booke rejsen. Her kan et SMS lån være løsningen. Et SMS lån er oftest på få tusinde kroner, og du kan ansøge om lånet online. Du får svar på din ansøgning med det samme eller inden for et par timer. Hvis du bliver godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen, og så vil låneudbyderen udbetale pengene til dig i løbet af kort tid.

Når du tager et SMS lån, skal du selvfølgelig altid være opmærksom på omkostningerne ved det. Du vil altid kunne se de gældende vilkår i den låneaftale, du får tilsendt, hvis du bliver godkendt. Her kan du både se renter, gebyrer og så videre. Det kan være en god idé at kigge på ÅOP?en og kreditomkostningerne, så du kender lånet fuldstændigt, før du underskriver låneaftalen. Du kan for eksempel lave et budget, hvor du sikrer dig, at du kan betale de månedlige afdrag, der er på SMS lånet.