5 must-haves til din garderobe

Du behøver ikke at købe nyt tøj, hver gang du skal i byen eller til familiefrokost, hvis du har disse 5 ting klar til at give de gamle kjoler i skabet nyt liv.

Crossbody taske

Til stort set alle events er en crossbody taske perfekt både fordi den er praktisk, men også fordi den stjæler fokus fra det outfit, som du måske før har haft på, men som på denne måde får et nyt look. Derudover behøver du ikke bekymre dig om, hvor du skal have en mascara og din telefon, for det kan alt sammen være i tasken.

Lædernederdel

Det kan være en løs eller en stram nederdel. Den behøver faktisk heller ikke være i læder, men en smart nederdel kan både bruges med en top, som du ofte bruger, men den kan faktisk også gøre dine kjoler til en smart overdel. Tag nederdelen udover din kjole, så det ikke ses, at det før var en kjole. Det er også perfekt til fejlkøb, hvis du fx har investeret i en kjole, som du alligevel ikke er helt glad for. Det kan også være, hvis kjolen er blevet for kort efter en vask. En smart nederdel vil i de fleste tilfælde kunne skjule den del af kjolen, som er set før, eller som du fortryder. På den måde får du et helt nyt outfit!

Smykker

Smykker til kvinder er ikke noget nyt, og du har det sikkert i forvejen liggende. Måske bruger du de samme ringe og ørestikker hver dag, men i mange tilfælde kan det helt rigtige smykke give tøjet et ekstra pift til også at fungere til en festlig lejlighed. Det kan også betale sig at eje et matchende øreringe- og halskæde-sæt eller et stort smykke, som bringer en anden stil med sig til en almindelig grå eller sort kjole. Halskæder kan især bestemme, om du vil være dressed up eller dressed down.

Støvler eller stiletter

Uanset hvad du er til, så siger dine sko også meget om, hvor festlig du ser ud. Der er fx stor forskel på, hvad et par sneakers siger om dig, eller hvad stiletter giver for et udtryk. Hvis det er høje hæle du er til, så kan et par sorte plateau sandaler gøre en kæmpe forskel, hvis du fx har buksedragt eller kjole på. På samme måde vil stiletter ikke kun give dig flotte lange modelben, men de vil også give sorte jeans et stylish touch. Hvis du derimod foretrækker flade sko er der også råd at hente. Et par støvler kan give samme effekt som stiletter kan til jeans.

Noget med pailletter

Eller et eller andet der stjæler fokus. Det nemmeste trick, hvis du ikke vil købe ny dyr kjole hver gang er, at have en top, en nederdel eller et par jeans som er festlige nok til at kunne bruges til alle lejligheder, der kræver finere dresscode. Derudover er det vigtigt, at den kan styles med det meste. Prøv fx at sammensætte en guld top med et par sorte jeans. Dine venner vil fuldstændig glemme, at det er de samme sorte jeans, som du bruger hver dag, når du har en top på, som springer i øjnene i stedet. Til næste bytur kan du bruge toppen med en nederdel eller med et par hvide bukser, og du har igen et nyt look.